RegioBank

De persoonlijke bank bij u in de buurt, waar u zelf kiest hoe u uw geldzaken regelt.

 Contact met een adviseur RegioBank
RegioBank

Uw bank dichtbij. De nuchtere bank waar de adviseurs van nemassdeboer u met gevoel voor service en persoonlijke aandacht een compleet pakket aan bankproducten aanbieden. De bank waarbij de klant centraal staat.

  • De bank bij u in de buurt
  • Persoonlijk advies
  • Kies zelf hoe u uw geldzaken regelt
  • Voor uw gemak werken wij op afspraak

Persoonlijk advies heel gewoon

nemassdeboer is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u op afspraak altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Eigenlijk dus heel gewoon. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.

RegioBank is voor de hele familie

Een betaal- of spaarrekening voor uzelf, Zilvervloot Sparen voor uw kind of kleinkind of de mogelijkheid om met JongWijs uw (klein)kind stapsgewijs om te leren gaan met geld. Bij RegioBank vindt u onze financiële diensten voor u en uw kinderen onder één dak. Met de Overstapservice kunt u eenvoudig met uw betaalrekening overstappen naar RegioBank. Dat regelen wij voor u.

"RegioBank opnieuw hoogste waardering volgens onderzoek van de Consumentenbond"

Op 7 september heeft de Consumentenbond de resultaten van de Bankenmonitor 2020 gepubliceerd. Met een 9,4 komt RegioBank het beste uit de bus, in het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond. Dit is de vierde keer op rij dat RegioBank op de eerste plek eindigt.

De Consumentenbond vraagt jaarlijks aan consumenten wat ze van hun bank vinden. Dit jaar werd ruim 11.000 consumenten gevraagd hun oordeel uit te brengen aan de hand van vier categorieën. RegioBank scoort op alle fronten het hoogste cijfer. Een 9,4 voor de algemene tevredenheid, een 8,7 voor service én voor internet- en mobiel bankieren en een 8 voor de kosten.

RegioBank viert dit jaar haar honderdjarige bestaan, waarvoor in 1920 de basis werd gelegd met de oprichting van de CVB-bank. Inmiddels heeft RegioBank circa 500 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Onze nieuwe services & dienstverlening

Voor uw gemak hebben wij een aantal aanpassingen gedaan op onze dienstverlening. Hierdoor hebben wij de keuze gemaakt om te werken met een bezoek op afspraak. Dit brengt ons in de gelegenheid om onze werkzaamheden af te stemmen op uw bezoek waardoor wij meer tijd hebben om u te woord te staan. Daarnaast hebben wij een overzicht gemaakt van ons meest gekozen service met bijbehorende diensten.

Download hier onze services
Nemassdeboer maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Instellingen